AVÍS MISSATGES FRAUDULENTS A LES BÚSTIES DE CORREU DEL COAC: MOLT DE COMPTE

Divendres 5 de desembre 2014
En els darrers dies s'ha detectat un nou virus informàtic que arriba per correu electrònic desde l'adreça correos24.net. És molt important no fer cap mena de cas a aquest missatge i esborrar-lo desseguida. Per a més informació podeu clicar al següent enllaç:

frau

Què cal fer per evitar ser víctima d'un atac de correu fraudulent

En aquests correus es demana, suposadament per part del COAC, que l'arquitecte confirmi la seva contrasenya de correu electrònic. És molt important no fer cap mena de cas d'aquests correus, ja que la seva única finalitat és accedir a possibles dades confidencials dels usuaris de la nostra xarxa. El Col·legi no us demanarà mai cap dada personal via email sense haver-ho anunciat prèviament al web del Col·legi d'Arquitectes i al butlletí@COAC.

Què cal fer si detectem que hem rebut un correu fraudulent?
1.- No obrir-lo i, en cas d'haver-ho fet, mai contestar-lo.
2.- Reenviar aquest correu a cauc@coac.net perquè el servei informàtic pugui bloquejar l'emissor d'aquest correu perquè no pugui fer més enviaments d'aquest tipus.

Què cal fer si contestem per error el correu fraudulent facilitant les nostres contrasenyes?
Si us adoneu que per error heu contestat un d'aquests correu, aviseu el més aviat possible al Servei informàtic d'aquest fet, reenviant igualment el correu fraudulent rebut i demaneu que se us restableixi la vostra contrasenya, que segurament us haurà deixat de funcionar. Feu-ho també utilitzant l'adreça de correu cauc@coac.net o bé via telèfon al 93 306 78 29.

Davant de qualsevol dubte, estem a la vostra disposició a través del correu electrònic cauc@coac.net i el telèfon 93 306 78 29. Gràcies per la vostra col·laboració .

CAUC - Servei d'Informàtica